natuurlijk-loes - 3 onderdelen van je ijsbad-sessie

Het is méér dan alleen in een ijsbad zitten!

Een ijsbad nemen is meer dan er alleen inzitten! Het is een intense persoonlijke reis, die begint op het moment dat jij je aanmeldt. En kent 3 belangrijke fases!

natuurlijk-loes - 3 redenen waarom stress slecht is voor je

3 goede redenen om (niet) gestrest te blijven!

Leer hoe stress je (werk)leven negatief beïnvloedt en ontdek waarom het tijd is om anders (gezonder) te denken over (werk)stress

natuurlijk-loes - je collega waarschuwt voor stress en spanningen

Je ZWAKSTE collega is GOUD waard!

Als een kanarie in de kolenmijn, waarschuwt je zwakste collega (vroegtijdig) voor ongezonde stress, langdurige spanningen of een te hoge werkdruk. Herken de stresssignalen en komt in actie!

natuurlijk-loes - huilen kan een waarschuwing zijn voor een burn-out

Huilen als waarschuwing voor een burn-out!

Huilen vermindert je stress, helpt je te ontspannen en verwerkt negatieve emoties. Maar het waarschuwt je ook voor een burn-out! Lees waarom jij je huilbuien serieus moet nemen.

natuurlijk-loes - tandenknarsen door ongezonde stress

Tandenknarsen door stress

Tandenknarsen is slecht voor je gebit én gezondheid (!). Natuurlijk kan je tandarts je helpen. Maar wil jij weten ‘hoe’ stressmanagement voor mooiere en sterkere tanden kan zorgen? Dan wil je deze blogpost wel lezen!

natuurlijk-loes - verminder je paniekaanval door je ademhaling

Minder paniekaanvallen door de juiste ademhaling

Paniekaanvallen vóórkomen, verminderen, beheersen of zelfs helemaal laten verdwijnen door de juiste ademhaling? Lees en ontdek hier hoe jij met de juiste ademhalingstechnieken paniekaanvallen kan beïnvloeden, en overwinnen.

natuurlijk-loes - is het een winterdepressie of wintercyclus

Winterdepressie of natuurlijke wintercyclus?

Misschien denk jij dat je elk jaar last hebt van een winterdepressie. Maar het kan ook gewoon je natuurlijke wintercyclus zijn. En als jij deze accepteert, dan ga jij veel vrolijker door de witermaanden!

natuurlijk-loes - hoe je ademhaling zorgt voor minder hoofdpijn

Minder hoofdpijn door een betere ademhaling!

Leer over ademhalingspatronen en stress als triggers voor je hoofdpijn. En ontdek hoe een betere ademhaling je hoofdpijn kan verminderen.

natuurlijk-loes - hoe je stress kan herkennen

Hoe herken ik stress?

Om ongezonde stress te verminderen én ervoor te zorgen dat je niet in een burn-out terecht komt, is het belangrijk om bewust te zijn (of te worden) van je stresslevel.

Lees hier; Hoe jij je stresssignalen herkent!

natuurlijk-loes - blogpost hoe je sneller herstelt van een burnout

Kan ik sneller herstellen van mijn burn-out?

Wil jij gezond & duurzaam sneller herstellen van je burn-out? Wil jij daarvoor je eigen verantwoordelijkheid pakken? Dan heb ik hier 4 goede tips voor je, die je echt verder helpen.