Luister meer

Podcast & Video

Biohacken, ademhalen als tool en mond dichttapen!

VIDEO: Gwen van Poorten in gesprek met Kasper van der Meulen. Kasper is een biohacker,  en dat wil zeggen dat hij tools verzameld en test om in ieder opzicht optimaal te leven. Kasper neemt ons mee in zijn leven en beantwoord vragen van luisteraars. Ga er even lekker (en uitgebreid) voor zitten want er is een grote kans dat je hier iets uit gaat halen!

Mr. Breath: “Jouw adem laat zien hoe jij je leven leidt.”

PODCAST: Heb jij soms het gevoel dat je vastloopt? Ben je vaker moe en gespannen dan je lief is, en heb je soms last van paniekaanvallen? Neem dan de tijd voor deze podcast. Misschien is ademwerk ook iets voor jou.
natuurlijk loes - michael pilarczyk stress leef je mooiste leven

Groot denken, klein beginnen.

PODCAST: Een berg beklim je niet in één stap. Je kijkt waar je staat, en neemt op basis daarvan kleinere stappen om de berg te overwinnen. In het stellen van doelen en dromen werkt dit exact hetzelfde. Toch is het een belangrijk principe dat mensen regelmatig lijken te vergeten. Daarom is dit een belangrijke podcast voor iedereen met grote ambities.

Hoe stop ik mezelf met anderen te vergelijken?

PODCAST: Jezelf constant vergelijken met anderen kan motiverend werken. Maar in de meeste gevallen werkt het juist destructief en is het een garantie op een ongelukkig leven. Hoe ga je hier mee om? Albert Sonnevelt en Tonny Loorbach leggen je het graag uit!

Het belang van je darmen.

PODCAST: Ongezonde voedingskeuzes, overmatig gebruik van antibiotica als medicijn en in ons voedsel, chronische stress en hoe onze moderne maatschappij de rode loper is naar de vernietiging van je eigen gezonde darmflora. Nienke Gottenbos is darmfloratherapeut en oprichter van De Groene Vrouw. Ze neemt je mee in de wereld van darmgezondheid en vertelt wat jij kan doen om je darmflora gezond te houden.
natuurlijk loes - so chicken ademhalen

Hoe je je minder druk kan maken in 5 stappen

PODCAST: In deze aflevering bespreken we hoe je je minder druk kunt maken over kleine en grote dingen. We behandelen uiteraard onze inzichten en ervaringen. Daarnaast delen we een 5 stappenplan om je snel minder druk te maken. En we bespreken o.a. hoe je kunt leren de controle los te laten en het leven meer kunt nemen zoals het komt. 
natuurlijk loes - chiel beelen kukuru

Over ademwerk van binnenuit manifesteren en verkeerd ademen

PODCAST: Adem is een essentiële pijler voor een goede gezondheid en persoonlijke groei. Het gaat onder andere over van binnenuit manifesteren, verschillende ademtechnieken en haar eigen reis. Nikki van der Velden van The Breathwork movement is te gast bij KuKuRu. Haar missie is zoveel mogelijk mensen kennis laten maken met de kracht van de adem.

De DRAMA Driehoek! In welke rol zit jij?

PODCAST: In deze podcast bespreken Albert en Tonny het fenomeen van de Drama Driehoek; de dader, het slachtoffer en de redder. Grote kans dat jij tijdens (conflict)situaties in je leven in één of meerdere van deze rollen bent geschoten.
natuurlijk loes - michael pilarczyk stress leef je mooiste leven

Stress & Burn-Out

PODCAST: We leven in een wereld die heel veel van ons vraagt. Hoe gaan we hiermee om en hoe kunnen we stress en spanning verminderen? Michael Pilarczyk spiritueel mentor vertelt.
natuurlijk loes - richard de leth oersterk burn-out

Het brein is een tool die je elke dag moet verzorgen

PODCAST: Het brein is een tool die je elke dag moet verzorgen. Charlotte Labee (ex model en presentatrice) & Richard de Leth (OERsterk) leggen uit waarom.

Hoe krijg ik meer zelfvertrouwen

PODCAST: In deze podcast delen Albert Sonnevelt en Tonny Loorbach hoe zij hun eigen zelfvertrouwen beoordelen, waar het gebrek aan zelfvertrouwen vandaan komt, waar hun zelfbeeld op gestaafd is en wat je kunt doen om je zelfvertrouwen te verbeteren.
natuurlijk loes - ruud meulenberg en marloes hoevenaars burnout

Piekeren, Burn-Out en Stress

PODCAST: Niet kunnen slapen door piekeren is vaak één van de vervelendste gevolgen en kan leiden tot vermoeidheid en chronische stress. Is dit herkenbaar? In deze podcast spreken Ruud Meulenberg en Marloes Hoevenaars over piekeren.

© Copyright Natuurlijk Loes | Kwaaijongens, rebels in oplossingen